EMY Зарядно за GSM

(1 продукта)
 Филтри
Производител
Други опции

Никога не е излишно едно допълнително зарядно за телефона, тъй като лесно могат да се загубят.... Покажи повече

Видове зарядни устройства

Когато избирате зарядни устройства за мобилни телефони, се изправяте пред основна дилема. Оригинално от самия производител ли ще купите ли или предпочитате неоригинално с някои допълнителни опции? И двата варианта имат своите предимства:

Оригинално или съвместимо?
Оригиналното зарядно устройство от производителя има същите функции като зарядното устройство, доставено с телефона. Това гарантира пълна съвместимост и надеждно зареждане с правилната скорост. Основният недостатък на оригиналните зарядни устройства е, че цената обикновено е по-висока, дори може да бъде няколко пъти по-висока.

Неоригиналните съвместими зарядни се делят на две категории. Някои са от известни производители на аксесоари, докато други са напълно независими от марката. В първата група можете да намерите предимно качествени продукти, които не е задължително да имат точно същите свойства като оригиналите, но изпълняват предназначението си и са безопасни за употреба. При немаркови зарядни обърнете внимание поне на наличието на CE сертификат, но дори и това не гарантира, че продуктът е качествен и зарежда достатъчно бързо. В най-лошия случай по-евтините зарядни устройства могат опасно да прегреят - повечето случаи на запалване на зарядни устройства или телефони по време на зареждане са причинени от използване на копия на оригинални зарядни устройства или батерии.

AC мрежово зарядно устройство (кабелно зарядно устройство)

Мрежовите зарядни устройства могат да се използват за почти всякакъв период от време при подходяща безопасност. Най-често се свързват през USB или по-новия USB-C. Режимът за бързо зареждане е стандартен.

+ Просто и компактно
+ Могат да имат няколко адаптера за различни устройства
+ По-големите модели имат повече портове за зареждане
+ Все още е най-бързият метод за зареждане

- При по-евтините модели кабелът се свързва чрез конектор към адаптера

> Кабелни зарядни устройства

Безжично зарядно

За безжични зарядни устройства просто поставете телефона си върху зарядното устройство. Вашият телефон обаче трябва да поддържа стандартите за безжично зареждане Qi. Тогава не сте ограничени от марката или вида на връзката.

+ Просто и елегантно зареждане
+ Можете да зареждате повечето модерни смартфони без ограничения
+ Може да се използва и като аксесоар за дома

- По-висока цена
- По-ниска скорост на зареждане в сравнение с кабела

Не забравяйте, че евтините, неоригинални зарядни устройства носят донякъде риск. Ако започнат да прегряват, препоръчваме незабавно да спрете да ги използвате. Винаги се уверявайте, че купувате устройство от реномиран производител.

> Безжични зарядни устройства

от 22,62 лв
2 оферти

Pъководство за пазаруване на Зарядно за GSM

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.